Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 35 cl 4-pack

Beställ Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 35 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 35 cl 4-pack inom kategorin Dricksglas.

Produktinformation

Elegant dricksglas med modern design ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Glaset blir snyggt som vattenglas, eller att servera drinkar eller desserter ur.

Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort dessa glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande.Säljs i 4-pack. .

Se gärna också

Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Gul

Set med 2 handgjorda vattenglas i färgen Sea Green med en volym på 30 cl från danska aidas Søholm-serie.

Släck törsten som aldrig förut med dessa vackert utformade vattenglas från aida. Dessa glas är 100% handgjorda i munblåst glas med en vacker grön färg som för tankarna till soluppvärmda laguner i medelhavsområdet. Glasen har omsorgsfullt tillverkats av sand som värms upp till hela 1500°C innan formgivningen ens börjar, och detta resulterar i vackra färger och former för alla tillfällen. Glasen har en volym på 30 cl och går att rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Hay

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från WMF

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Kochblume

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter