Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Blå

Jämför produkt Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Blå i kategorin Dricksglas här hos oss.

Produktinformation

Lyxiga och miljövänliga Crispy Aqua är små, stilistiskt vackra kristallglas för vatten, kaffe eller drinkar. Glasets storlek och form gör dukningen vacker och inbjudande både till vardags och fest.

Glasen tål maskindisk samt temperaturer från -25 grader upp till 180 grader. Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade.

Se gärna också

Modern House - Brixton Longdrinkglas 35 cl 2-pack Klar

Set med 2 Longdrinkglas i kristall med en volym på 35 cl från norska Modern Houses Brixton-serie.

Locka fram mixologen inom dig och blanda till härliga drinkar i dessa longdrinkglas från norska Modern House. Longdrinkglasen från Brixton-serien är tillverkade i kristallglas av allra högsta kvalité och har en klassiskt slipad kristallglasdesign som gör att de passar in i alla sorters miljöer – från barvagnen därhemma till restaurangbaren. Longdrinkglasen är perfekta för servering av drinkar såsom de odödliga favoriterna Screw Driver, Mai Tai och Cuba Libre men kan också användas för servering av den som är lite mer experimentell och vill bjuda sina middagsgäster på ett alldeles eget recept. Longdrinkglasen har en volym på 35 cl och rengörs enkelt i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Sthål

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Spode

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Le Creuset

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Bitz

Se alla produkter