Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Gul

Jämför produkt Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Gul online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Gul i kategorin Dricksglas här hos oss.

Produktinformation

Lyxiga och miljövänliga Crispy Aqua är små, stilistiskt vackra kristallglas för vatten, kaffe eller drinkar. Glasets storlek och form gör dukningen vacker och inbjudande både till vardags och fest.

Glasen tål maskindisk samt temperaturer från -25 grader upp till 180 grader. Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Vattenglas 48 cl Klar -25%

Vattenglas från norska Magnor. Glaset kommer från serien Tokyo Wine och är formgiven av Simen Staalnacke, en av Norges mest populära och erfarna designers, välkänd från media och flera olika TV-program.

Tokyo Wine är en elegant glasserie, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik. Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Sparbössor

Sparbössor från Leonardo

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Born in Sweden

Se alla produkter
Avecglas

Avecglas från Kosta Boda

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Alligator

Se alla produkter