Frederik Bagger - Crispy Lowball Glas 38 cl 2-pack Grön

Beställ Frederik Bagger - Crispy Lowball Glas 38 cl 2-pack Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Frederik Bagger - Crispy Lowball Glas 38 cl 2-pack Grön inom kategorin Dricksglas.

Produktinformation

Crispy Lowball Glas från Frederik Bagger som passar för alla tillfällen, till exempel som frukostglas, till lunchens isvatten eller för lyxiga drinkar på festen. Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade.

Den hållbara glasmassan bidrar till en unik klarhet och kvalitet. Glasen tål maskindisk. .

Se gärna också

Kosta Boda - Picnic Glas 32 cl 2-pack

Två stycken munblåsta glas från Kosta Boda formgivna av glaskonstnären Bertil Vallien. Serien heter Picnic och lanserades redan på 60-talet. Nu är glasen åter i produktion och lär med all säkerhet bli en lika stor succé idag som de blev då. Matcha glasen med karaffen, det blir snyggt på ditt dukade bord. Perfekt till både vardags och finare tillfällen.

”Jag gjorde Picnic som ett enkelt glas utan ben och fot i den vanliga bemärkelsen. Formen och idén ger ett förfinat glas. Det bastanta benet som fylls med dryck ända ner till foten ger hela glaset dryckens färg att greppa om. Det får glaset att kännas festligare än ett vanligt dricksglas, likväl som det passar bra att servera mjölk i en helt vanlig tisdag. Karaffen har med sin pip fått en liten knorr och ett utseende som påminner om en fågel. Det ger karaffen personlighet och karaktär. Serien känns nu åter högst aktuell och det är dags för en ny generation att uppleva och glädjas åt den serie som fanns i många hem under det sena 60-talet. Back to basic.” – Bertil Vallien

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Edward Blom

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från Star Trading

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Bitz

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Villeroy & Boch

Se alla produkter