Frederik Bagger - Crispy Lowball Glas 38 cl 2-pack Klar

Beställ Frederik Bagger - Crispy Lowball Glas 38 cl 2-pack Klar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Frederik Bagger - Crispy Lowball Glas 38 cl 2-pack Klar inom kategorin Dricksglas.

Produktinformation

Crispy Lowball Glas från Frederik Bagger som passar för alla tillfällen, till exempel som frukostglas, till lunchens isvatten eller för lyxiga drinkar på festen. Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade.

Den hållbara glasmassan bidrar till en unik klarhet och kvalitet. Glasen tål maskindisk. .

Se gärna också

Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Gul -30%

Set med 2 handgjorda vattenglas i färgen Sea Green med en volym på 30 cl från danska aidas Søholm-serie.

Släck törsten som aldrig förut med dessa vackert utformade vattenglas från aida. Dessa glas är 100% handgjorda i munblåst glas med en vacker grön färg som för tankarna till soluppvärmda laguner i medelhavsområdet. Glasen har omsorgsfullt tillverkats av sand som värms upp till hela 1500°C innan formgivningen ens börjar, och detta resulterar i vackra färger och former för alla tillfällen. Glasen har en volym på 30 cl och går att rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kryddor

Kryddor från VAHÉ

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Eva Solo

Se alla produkter
Högtider övrigt

Högtider övrigt från Cooee

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Skeppshult

Se alla produkter