Sidan innehåller annonslänkar
YOGI TEA

White Tea Aloe Vera 17 PÅSAR

Kontrollera pris

Köp nu

En värmande blandning av noga utvalt vitt te med aloe vera och gurkmeja, kanel samt doftande blad av kamomillblomma.Kategori  Drycker


Beställ White Tea Aloe Vera 17 PÅSAR på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten White Tea Aloe Vera 17 PÅSAR inom kategorin Drycker.

Läs mer...
Kategori: Drycker
Artikelnummer: 128457
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Krokar

Krokar från Gejst

Se alla produkter
Fat limiterat

Fat limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Charader

Charader är en lek som går ut på att en deltagare ljudlöst ska illustrera något enbart med hjälp av gester och kroppsspråk, som en pantomim, medan andra deltagare, ofta indelade i lag, ska gissa vad som illustreras. Deltagarna har vanligen i förväg skrivit ner det som ska illustreras på lappar, som under spelets gång dras slumpmässigt ur en behållare av den deltagare vars tur det är att gestikulera.

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows