Sidan innehåller annonslänkar
Afroart

Afroart - Ros Löpare 45x160 cm Rosa/Grön

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Ros Bordslöpare från Afroart är handvävd, tillverkad i 100 % bomull i en fin och stadig ripskvalitet.

En riktig färgexplosion att förgylla ditt matbord med. Använd den längsgående som en traditionell löpare eller varför inte använda flera och placera dom tvärgående för att markera kuverten, placeringnen av dina gäster mitt emot varandra.

Handvävd löparen där Svensk design möter Mayafolkets hantverk i en härlig färgkombination av rosa och grönt. Genom tillverkningen i Guatelmala skapar det både arbetstillfällen för ursprungs-befolkningen samtidigt som den unika vävkonsten får en möjlighet att överleva.


Jämför produkt Afroart - Ros Löpare 45x160 cm Rosa/Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Ros Löpare 45x160 cm Rosa/Grön i kategorin Dukar här hos oss.

Kategori: Dukar
Artikelnummer: 138564
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mikroskop

Ett mikroskop (av grekiska μικϱός mikrós ’litet’ och σκόπος skópos ’som iakttager’) är ett instrument som används till att synliggöra och se på föremål som är för små för att se med blotta ögat. Tekniken att undersöka mycket små föremål med ett dylikt instrument kallas mikroskopi. Det vanligaste mikroskopet och det som uppfanns först, är det optiska mikroskopet. I de flesta skolor får elever prova på att arbeta med det. Mikroskop med synligt ljus är tillräckliga för att kunna se celler och deras uppbyggnad. För att få ännu högre upplösning och kunna studera virus använde man från 1900-talets början fotografering med ultraviolett ljus. Denna metod har dock konkurrerats ut av elektronmikroskop som ger ännu högre upplösning.

Löpare

Löpare kan vara Löpare – en deltagare i friidrott och terränglöpning, se löpning Löpare – en person eller företag som levererar meddelanden eller paket, se kurir Löpare (betjänt) – titeln på en betjänt som tjänstgör hos en drottning eller prinsessa Löpare (schack) – en av de sex schackpjäserna Löpare (textil) – en långsmal duk Löpar – en mursten, se Löpsten Marklöpare eller stäpplöpare – växt ur amarantfamiljen Löpare (verktyg) - ett verktyg för rivning av pigment Löpare – en eller flera rundslipade stenar i en jättegryta