Sidan innehåller annonslänkar

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Blå

Beställ Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Blå inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om? Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand

Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Jamie Oliver

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från LUND LONDON

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Craft

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter