Chamois - Big Paisley Bordsduk 160x160 cm Blå/Vit

Jämför produkt Chamois - Big Paisley Bordsduk 160x160 cm Blå/Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Big Paisley Bordsduk 160x160 cm Blå/Vit i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Big Paisley är svenska Chamois signaturmönster. Det vackra mönstret i härliga färger för tankarna till långa luncher i skuggan under en varm sommardag, och skapar varma känslor året om.

Tillverkad i bomull. Denna duk är kvadratisk och mäter 160x160 cm.

Mönstret är handtryckt i blockprint enligt indisk traditionen, och hantverket ger duken ett unikt och levande uttryck. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De har dukar, servetter och handdukar i många olika härliga mönster och färger. Bara att mixa och matcha för att skapa en vacker och personlig dukning. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 170x270 cm Rosa

Vacker bordsduk i mönstret Big Paisley från Chamois. Den är tillverkad i lyxig linne och det vackra mönstret och färgerna får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller bakgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och precis som Chamois andra dukar är den handtryckt med den indiska traditionen blockprint. Hantverket innebär att varje del av mönstret trycks separat, och det skapar en livfull och unik känsla i duken.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KannorBringare

KannorBringare från PotteryJo

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från KitchenAid

Se alla produkter
Pastamaskiner

Pastamaskiner från Gefu

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Stiernholm

Se alla produkter