Chamois - Big Paisley Servett 4-pack 50x50 cm Rosa

Beställ Chamois - Big Paisley Servett 4-pack 50x50 cm Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Big Paisley Servett 4-pack 50x50 cm Rosa inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Big Paisley servetter i bomull från Chamois. Perfekta till sommarens dukning, som inslagning till en present, eller till vinterhalvårets mysiga middagar inomhus.

Big Paisley är Chamois signaturmönster, och det är handtryckt med den indiska tekniken blockprint. Det är en traditionellmetod där varje del av mönstret trycks för hand av skickliga hantverkare.

Det ger servetterna en livfull känsla. Servetterna kommer i 4-pack och är 50x50 cm.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De har dukar, kökshanddukar och servetter i flera mönster och många härliga färger.

Se gärna också

Ekelund - Sommar Bordsduk 145x145 cm -25%

Bordsduk från Ekelunds sommar-serie. Vacker duk med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren. Matcha gärna med andra produkter från samma serie för en enhetlig dukning.
Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.
100% ekologisk bomull
Slittåligt material
Svensktillverkad

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Block

Block från Målerås Glasbruk

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Stelton

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Byon

Se alla produkter