Sidan innehåller annonslänkar

Chamois - Indigo Bordsduk 170x270 cm Leaf

Beställ Chamois - Indigo Bordsduk 170x270 cm Leaf på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Indigo Bordsduk 170x270 cm Leaf inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Indigo bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk i ett härligt mönster. Handtryckt duk färgad med indigofärg.

Indigo är ett naturligt pigment som ger en distinkt blå färg. Det har använts för att färga tyg i tusentals år.

Perfekta duken för midsommardukningen eller långbordet på festen!Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter.

Se gärna också

Ekelund - Sommar Bordsduk 145x145 cm -25%

Bordsduk från Ekelunds sommar-serie. Vacker duk med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren. Matcha gärna med andra produkter från samma serie för en enhetlig dukning.
Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.
100% ekologisk bomull
Slittåligt material
Svensktillverkad

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Iittala

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Le Creuset

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Degrenne

Se alla produkter
Tvålar

Tvålar från Eva Solo

Se alla produkter