Chamois - Leaf Bordsduk Lin 150x350 cm Blå/Natur

Beställ Chamois - Leaf Bordsduk Lin 150x350 cm Blå/Natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Leaf Bordsduk Lin 150x350 cm Blå/Natur inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Härlig och rustik duk från svenska Chamois. Mönstret är tryckt med hjälp av en traditionell indisk blockprintteknik som utförs för hand och gör varje duk unik.

Se gärna också

Dukning, Pokémon Servetter 23x23 16 st

Vem älskar inte att fånga Pokémons på appen Pokémon GO?! Ta med alla dina favorit pokemon och bjud in till ett riktigt megakalas, vare sig det är barnkalas eller vuxenfest med nittiotals-tema så fungerar Pokémon som tema. Vi har allt ni behöver för att göra födelsedagsfesten fulländad med Pokémon överallt! Tallrikar, duk, servetter, girlang och muggar, köp det som passar till din fest.Pokémon slog igenom 1996 men har fått en återkomst när de lanserade appen Pokémon GO, en app där man går runt och fångar Pokemon medans man vandrar, nu är utan tvekan pokemon starkare än någonsin.Pokémon tallrikarna kommer i 8 pack och mäter 23 cm i diameter.Pokémon muggarna kommer i 8 pack och rymmer 250ml.Pokémon servetterna kommer i 16 pack och är 23x23 cm.Pokémon duken säljes styckesvis och är 120x180 cm.Pokémon girlangen säljs styckesvis och är 218x12 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ugnsformset

Ugnsformset från Le Creuset

Se alla produkter
Kaffepress

Kaffepress från Bodum

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Byon

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Cooee

Se alla produkter