Chamois - Leaf Bordsduk Lin 150x350 cm Grå/Natur

Jämför produkt Chamois - Leaf Bordsduk Lin 150x350 cm Grå/Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Leaf Bordsduk Lin 150x350 cm Grå/Natur i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Härlig och rustik duk från svenska Chamois. Mönstret är tryckt med hjälp av en traditionell indisk blockprintteknik som utförs för hand och gör varje duk unik.

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 170x270 cm Sea Foam

Vacker bordsduk i mönstret Big Paisley från Chamois. Den är tillverkad i lyxig linne och det vackra mönstret och färgerna får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller bakgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och precis som Chamois andra dukar är den handtryckt med den indiska traditionen blockprint. Hantverket innebär att varje del av mönstret trycks separat, och det skapar en livfull och unik känsla i duken.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Juldekorationer

Juldekorationer från Cult Design

Se alla produkter
Magnetlister

Magnetlister från Global

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Klimchi

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Kyocera

Se alla produkter