Chamois - Leaf Bordsduk Lin 170x270 cm Grå/Natur

Jämför produkt Chamois - Leaf Bordsduk Lin 170x270 cm Grå/Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Leaf Bordsduk Lin 170x270 cm Grå/Natur i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Unik och vacker duk från det svenska varumärket Chamois. Mönstret på duken är handtryckt med hjälp av traditionell indisk blockprintteknik och gör varje duk ensam i sitt slag.

Se gärna också

Marimekko - Tiliskivi Bordsduk 140x280 cm Mörkgrön/Rosa/Beige

Stor bordsduk i bomull som mäter 140x280 cm och har Marimekkos hyllade Tiliskivi-mönster.

Piffa upp ditt middagsbord med denna stora bordsduk i 100% jacquardstickad bomull med sydda kanter. Bordsduken har Marimekkos populära Tiliskivi-mönster som har designats av Marimekko-grundaren Armi Ratia själv. Tiliskivi betyder ”tegelsten”, och enligt designern själv reflekterar mönstret hennes tro på den enkla skönheten i vardagliga ting. Bordsduken är naturligt framtagen och 70% av bomullen som används i tillverkningen är återvunnen. Rengörs enkelt i tvättmaskin.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Spode

Se alla produkter
Mat  Dryck

Mat Dryck från RENÉE VOLTAIRE

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Arabia

Se alla produkter
Posters

Posters från Oyoy

Se alla produkter