Chamois - Margerita Bordsduk 170x270 cm Margerita Ljusbrun

Beställ Chamois - Margerita Bordsduk 170x270 cm Margerita Ljusbrun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Margerita Bordsduk 170x270 cm Margerita Ljusbrun inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Margerita bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk i ett härligt mönster. Perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en sommardag, och varför inte ha den känslan året om? Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Blå

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från PotteryJo

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Marimekko

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Meraki

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från Cooee

Se alla produkter