Chamois - Paradis Bordsduk 150x230 cm Blåklint

Jämför produkt Chamois - Paradis Bordsduk 150x230 cm Blåklint online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Paradis Bordsduk 150x230 cm Blåklint i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Paradis bordsduk från Chamois är tillverkad i bomull med ett vackert mönster och härliga färger. Den för tankarna till långa dagar i sommarsolen och bersåns skugga, eller mysiga middagar med favoritpersonerna under vinterhalvåret.

Mönstret på duken är handtryckt i den traditionella indiska tekningen blockprint, hantverket ger duken en levande och unik känsla. Denna variant är 150x230 cm och passar på det mindre bordet.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De har dukar, kökshanddukar och servetter i flera mönster och många härliga färger.

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 170x270 cm Sea Foam

Vacker bordsduk i mönstret Big Paisley från Chamois. Den är tillverkad i lyxig linne och det vackra mönstret och färgerna får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller bakgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och precis som Chamois andra dukar är den handtryckt med den indiska traditionen blockprint. Hantverket innebär att varje del av mönstret trycks separat, och det skapar en livfull och unik känsla i duken.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Pyrex

Se alla produkter
Högtidsserviser

Högtidsserviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Miyabi

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Le Creuset

Se alla produkter