Chamois - Paradis Bordsduk Lin 150x350 cm Grå/Natur

Jämför produkt Chamois - Paradis Bordsduk Lin 150x350 cm Grå/Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Paradis Bordsduk Lin 150x350 cm Grå/Natur i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Duk i 100% linne från svenska Chamois. Tyget har en underbar rustik och smakfull struktur.

Mönstret är handgjort i indisk blockprintteknik. Det handgjorda mönstret gör varje duk speciell och bidrar till en unik, livlig och vacker dukning. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 170x270 cm Rosa

Vacker bordsduk i mönstret Big Paisley från Chamois. Den är tillverkad i lyxig linne och det vackra mönstret och färgerna får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller bakgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och precis som Chamois andra dukar är den handtryckt med den indiska traditionen blockprint. Hantverket innebär att varje del av mönstret trycks separat, och det skapar en livfull och unik känsla i duken.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Espressomaskiner

Espressomaskiner från KitchenAid

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Rörstrand

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Allknivar

Allknivar från Global

Se alla produkter