Chamois - Paradis Kökshandduk 2-pack 50x70 cm Lejongul

Beställ Chamois - Paradis Kökshandduk 2-pack 50x70 cm Lejongul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Paradis Kökshandduk 2-pack 50x70 cm Lejongul inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Ta in lite sommarparadis hemma med dessa vackra kökshanddukar från Chamois. Serien Paradis tillverkas i bomull, och mönstret är handtryckt i den traditionella indiska blockprint-tekniken.

Kunniga hantverkare trycker mönstret för hand, vilket gör att handdukarna får ett unikt utseende. Paradis kökshanddukar ser vackra ut i köket, eller varför inte använda som uppläggning för ett nybakt bröd.

En handduk kan också bli en vacker inslagning, det blir en del av presenten! Chamois har handdukar, servetter och dukar i flera olika färger och mönster Vackra att matcha, eller mixa, färgerna och mönstren går fint ihop. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Grön

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Magnor

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Born in Sweden

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Vintage

Se alla produkter
Lock

Lock från Eva Solo

Se alla produkter