Chamois - Paradis Kökshandduk 70x50 cm 2-pack Grön

Beställ Chamois - Paradis Kökshandduk 70x50 cm 2-pack Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Paradis Kökshandduk 70x50 cm 2-pack Grön inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Två vackra kökshanddukar från varumärket Chamois med det eleganta och dekorativa mönstret Paradis.Mönstret är tryckt med den indiska tekniken blocktryck, där varje del av mönstret trycks för hand. Det utförs av skickliga hantverkare, och ger duken ett levande och dekorativt uttryck.Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

Från dem hittar du förutom dukar, även kökshanddukar och servetter, i flera härliga färger och mönster. Mixa och matcha för en unik och personlig dukning, året om!

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Blå

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vispar

Vispar från Rösle

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Blendtec

Se alla produkter
Sifoner

Sifoner från iSi

Se alla produkter
Grytvantar

Grytvantar från Scandinavian Home

Se alla produkter