Chamois - Pomegranate Bordsduk 150x350 cm Seafoam

Beställ Chamois - Pomegranate Bordsduk 150x350 cm Seafoam på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Pomegranate Bordsduk 150x350 cm Seafoam inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Vacker bomullsduk i indigo från varumärket Chamois. Mönstret är tryckt för hand i traditionell indisk blockprintteknik.

Ett unikt hantverk som ger duken ett levande och dekorativt uttryck och ger dukningen ett lyft oavsett årstid. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Rosa

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Muurla

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Rosendahl

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Assietter

Assietter från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter