Chamois - Pomegranate Bordsduk Bomull 150x230 cm

Jämför produkt Chamois - Pomegranate Bordsduk Bomull 150x230 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Pomegranate Bordsduk Bomull 150x230 cm i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Med denna bordsduk i 100 % tvättad lin tar du din dukning till nästa nivå. Det unika och eleganta printet gör att duken imponera på de flesta.

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 170x270 cm Marinblå

Vacker bordsduk i mönstret Big Paisley från Chamois. Den är tillverkad i lyxig linne och det vackra mönstret och färgerna får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller bakgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och precis som Chamois andra dukar är den handtryckt med den indiska traditionen blockprint. Hantverket innebär att varje del av mönstret trycks separat, och det skapar en livfull och unik känsla i duken.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Papperservetter

Papperservetter från IHR

Se alla produkter
Doftljus

Doftljus från Meraki

Se alla produkter
Lock

Lock från Demeyere

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från NÄROKÄLLAN

Se alla produkter