Chamois - Pomegranate Bordsduk Bomull 150x350 cm

Beställ Chamois - Pomegranate Bordsduk Bomull 150x350 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Pomegranate Bordsduk Bomull 150x350 cm inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Den exotiska och eleganta bordsduken i bomull från Chamois är ett färgglatt tillskott till de flesta dukningar. Mönstret är gjort för hand med en indisk traditionell blockprintteknik.

Duken med granatäpple-mönster och tjusiga kanter piggar upp vilken grå dag som helst. Para med ännu mer färg eller skala ner med ett enkelt porslin. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Grön

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Äggkoppar

Äggkoppar från Vintage

Se alla produkter
Mokabryggare

Mokabryggare från Bialetti

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BRUNS

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Arabia

Se alla produkter