Chamois - Stripe Randig Servett 4-pack 50x50 cm Blåklint

Beställ Chamois - Stripe Randig Servett 4-pack 50x50 cm Blåklint på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Stripe Randig Servett 4-pack 50x50 cm Blåklint inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Snygga randiga servetter från Chamois i bomull. Mönstret på servetterna är handtryckt, med den indiska tekniken blockprint.

Det är en traditionell metod där varje del av mönstret trycks för hand, allt görs av hantverkare och ger servetterna en unik look.De kommer lysa upp sommarens dukning, med fördel i kombination med en av Chamois ljusa dukar. Under inomhusmånaderna så passar de bra till en mörkare duk.

Servetterna kommer i 4-pack.Chamois har servetter, dukar och handdukar i många olika härliga färger och mönster. Bara att mixa och matcha för att skapa en vacker och personlig dukning. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Rosa

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skönhet

Skönhet från LAVERA

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Zieher

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Eva Solo

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från Smeg

Se alla produkter