Sidan innehåller annonslänkar

Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Rosa

Beställ Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Rosa inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Waterlily bordsduk från Chamois är en vacker duk i bomull med ett näckrosmönster. De härliga färgerna kommer lysa upp sommarens dukning, och under inomhusmånaderna skapar de en mysig och hemtrevlig känsla.

Mönstret är handtryckt, med den indiska tekningen blockprint, vilket ger duken en levande och unik känsla. Denna modellen är 150x230 cm.

Från Svenska Chamois hittar du kökhanddukar, dukar och servetter i flera olika mönster och härliga färger. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig och vacker dukning. .

Se gärna också

Dukning, Pokémon Servetter 23x23 16 st

Vem älskar inte att fånga Pokémons på appen Pokémon GO?! Ta med alla dina favorit pokemon och bjud in till ett riktigt megakalas, vare sig det är barnkalas eller vuxenfest med nittiotals-tema så fungerar Pokémon som tema. Vi har allt ni behöver för att göra födelsedagsfesten fulländad med Pokémon överallt! Tallrikar, duk, servetter, girlang och muggar, köp det som passar till din fest.Pokémon slog igenom 1996 men har fått en återkomst när de lanserade appen Pokémon GO, en app där man går runt och fångar Pokemon medans man vandrar, nu är utan tvekan pokemon starkare än någonsin.Pokémon tallrikarna kommer i 8 pack och mäter 23 cm i diameter.Pokémon muggarna kommer i 8 pack och rymmer 250ml.Pokémon servetterna kommer i 16 pack och är 23x23 cm.Pokémon duken säljes styckesvis och är 120x180 cm.Pokémon girlangen säljs styckesvis och är 218x12 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Gefle

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Iittala

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Marimekko

Se alla produkter
Burkar Servering

Burkar Servering från Vintage

Se alla produkter