& klevering

& klevering - Rooster Kanna Tupp 1,2 L

699 kr 349 kr-50%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Färgsprakande karaff i form av en tupp, perfekt att servera vatten eller vin till påskmiddagen. Kannan är tillverkad av keramik och kommer garanterat att bli dukningens mittpunkt. Matcha gärna med andra serveringsdetaljer från Klevering. Volym 1,2 liter.


Jämför produkt & klevering - Rooster Kanna Tupp 1,2 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten & klevering - Rooster Kanna Tupp 1,2 L i kategorin Dukningsaccessoar här hos oss.

Kategori: Dukningsaccessoar
Artikelnummer: 123257
Visa fler

Från kunskapsbanken

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.