Wacaco

Wacaco - Minipresso GR Portabel Espressomaskin

599 kr 590 kr-2%
Kontrollera pris

Köp nu

Wacaco Minipresso GR. Portabel espressomaskin som ger dig möjlighet att njuta av en god kopp kaffe oavsett var du befinner dig. Maskinen kan med fördel även användas i hemmet, den är lätt att stoppa undan och får plats i en vanlig kökslåda.

Minipresso är helt manuell så du behöver inte ha närhet till eluttag eller tänka på att ladda batterier. Med hjälp av din handkraft har maskinen en kapacitet på 8 BAR av stabilt tryck. Den har en inbyggd kopp, allt du behöver är hett vatten och malt kaffe för att kunna njuta av en nybryggd espresso.

- Kompakt storlek och låg vikt på endast 360 gram
- Lätt att ta isär och lätt att rengöra
- Vattenbehållare på 7 cl

Medföljande tillbehör
- Inbyggd kopp
- Filter
- Skopa/kaffemått
- Bruksanvisning


Beställ Wacaco - Minipresso GR Portabel Espressomaskin på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wacaco - Minipresso GR Portabel Espressomaskin inom kategorin Espressomaskiner.

Läs mer...
Kategori: Espressomaskiner
Artikelnummer: 137181
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Outset

Se alla produkter
Smörknivar

Smörknivar från Sabre

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.