Wacaco

Wacaco - Nanopresso med Adapter Portabel Espressomaskin

Kontrollera pris

Köp nu

Wacaco Nanopresso + Nespresso Adapter. Portabel espressomaskin, så att du alltid kan få en riktigt god kopp kaffe var du än befinner dig. Den kompakta storleken och låga vikten gör den perfekt att ta med på resan.

Paketet inkluderar en adapter så att du utöver malt kaffe även kan använda kaffekapslar från Nespresso. Fördelen med kaffekapslar är att du får ett bra och likvärdigt resultat varje gång, utan att stöka ner.

Maskinen är manuell så du behöver inte leta efter eluttag eller ladda batterier. Med hjälp av din handkraft har maskinen en kapacitet på hela 18 BAR av stabilt tryck. Maskinen har en inbyggd kopp, allt du behöver är varmt vatten och malt kaffe eller kaffekapslar för att kunna njuta av en nybryggd kopp kaffe. Den räfflade utsidan gör att du kan hålla i koppen utan att bränna dig.

- Kompakt storlek och låg vikt på endast 336 gram
- Lätt att ta isär och lätt att rengöra
- Vattenbehållare på 8 cl

Medföljande tillbehör
- Nespresso adapter
- Inbyggd kopp
- Filter
- Skopa/kaffemått
- Borste
- Förvaringspåse
- Bruksanvisning


Jämför produkt Wacaco - Nanopresso med Adapter Portabel Espressomaskin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wacaco - Nanopresso med Adapter Portabel Espressomaskin i kategorin Espressomaskiner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Espressomaskiner
Artikelnummer: 137180
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bakformar

Bakformar från Pyrex

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Pressobryggare

I en pressbryggare (även kallad kaffepress) tillreds kaffe genom att antingen ett speciellt grovmalet kaffe ofta marknadsfört under namn som bistro- eller pressokaffe, eller ett vanligt bryggkaffe placeras i botten på kannan varefter hett vatten (92-96 °C) tillsätts. Kaffet rörs om innan locket placeras på kannan med filtret vilande ovanpå kaffeblandningen. Detta får dra i tre till fem minuter sedan pressas filtret långsamt ned genom kaffet så att sumpen samlas i botten av kannan under filtret. Kaffet är nu färdigt att serveras direkt ur kannan. Eftersom filtret i en pressobryggare inte är lika finmaskigt som ett vanligt kaffefilter behåller kaffet mer av sin smak och av sina eteriska oljor.

Koppar

Koppar (latinskt namn, Cuprum) är ett rödaktigt, halvädelt metalliskt grundämne, tillhörande myntmetallerna. Det latinska namnet cuprum betyder egentligen "metallen från Cypern". Cypern har nämligen alltid varit rikt på koppar.