Wacaco

Wacaco - Wacaco Minipresso NS Portabel Espressomaskin Nespresso

599 kr 527 kr-12%
Kontrollera pris

Köp nu

Wacaco Minipresso NS. Portabel espressomaskin för kapslar som ger dig möjlighet att njuta av en god kopp kaffe oavsett var du befinner dig. Kapselmaskinen kan med fördel även användas i hemmet, den är lätt att stoppa undan och får plats i en vanlig kökslåda.

Minipresso är helt manuell så du behöver inte ha närhet till eluttag eller tänka på att ladda batterier. Med hjälp av din handkraft har maskinen en kapacitet på 8 BAR av stabilt tryck. Den har en inbyggd kopp, allt du behöver är hett vatten och kapslar från Nespresso för att kunna njuta av en nybryggd espresso.

- Kompakt storlek och låg vikt på endast 350 gram
- Lätt att ta isär och lätt att rengöra
- Vattenbehållare på 7 cl

Medföljande tillbehör
- Inbyggd kopp
- Kapselhållare
- Borste
- Bruksanvisning


Beställ Wacaco - Wacaco Minipresso NS Portabel Espressomaskin Nespresso på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wacaco - Wacaco Minipresso NS Portabel Espressomaskin Nespresso inom kategorin Espressomaskiner.

Läs mer...
Kategori: Espressomaskiner
Artikelnummer: 137182
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bartillbehör övrigt

Bartillbehör övrigt från Dorre

Se alla produkter
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Hay

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Babblarna

Babblarna är ett språkpedagogiskt material skapat av Anneli Tisell (författare) i samverkan med Iréne Johansson (Karlstadmodellens grundare), Ola Schubert (animatör och illustratör), Hannes Hagstrand (illustratör), Johan Rask (kompositör) och Hasse Sjölander (kompositör). Figurerna är inspirerade av professor Iréne Johansson och Karlstadmodellen, en träningsmodell för personer med språk-, tal- eller kommunikationssvårigheter. Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo hade tagits fram på 1980-talet för att träna barn i de olika språkljuden, där barn härmar deras ljud/namn och därmed lär sig att använda betoningar och får en melodi i sitt språk. Figurernas namn introducerades av Johansson i hennes bok Primitiv Grammatik - Ordstadium, utgiven av Studentlitteratur 1990. Figurerna uppdaterades 2006 av Anneli Tisell, Ola Schubert och Hannes Hagstrand och de fick nya former och färger (Babba blev brun, Bibbi blev gul, Bobbo blev röd, Dadda blev grön, Diddi blev rosa och Doddo blev blå). Böcker, spel, musik och filmer med Babblarna sprids till en större allmänhet genom Hatten förlag, med start 2007. Konceptet används i den pedagogiska verksamheten i flera förskolor, och Babblarnas Youtube-kanal har över 600 miljoner visningar (december 2019). De vann juryns specialpris i Kristallen 2018.