Wacaco

Wacaco - Wacaco Nanopresso Portabel Espressomaskin

Kontrollera pris

Köp nu

Wacaco Nanopresso Grå. Portabel espressomaskin, så att du alltid kan få en riktigt god kopp kaffe var du än befinner dig. Den kompakta storleken och låga vikten gör den perfekt att ta med på resan.

Maskinen är manuell så du behöver inte leta efter eluttag eller ladda batterier. Med hjälp av din handkraft har maskinen en kapacitet på hela 18 BAR av stabilt tryck. Maskinen har en inbyggd kopp, allt du behöver är varmt vatten och malt kaffe för att kunna njuta av en nybryggd kopp kaffe. Den räfflade utsidan gör att du kan hålla i koppen utan att bränna dig.

- Kompakt storlek och låg vikt på endast 336 gram
- Lätt att ta isär och lätt att rengöra
- Vattenbehållare på 8 cl

Medföljande tillbehör
- Inbyggd kopp
- Filter
- Skopa/kaffemått
- Borste
- Förvaringspåse
- Bruksanvisning


Beställ Wacaco - Wacaco Nanopresso Portabel Espressomaskin på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wacaco - Wacaco Nanopresso Portabel Espressomaskin inom kategorin Espressomaskiner.

Läs mer...
Kategori: Espressomaskiner
Artikelnummer: 137179
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Stelton

Se alla produkter
Lock

Lock från Demeyere

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Alga

Denna artikel behandlar staden Alga. För spelföretaget, se Alga (speltillverkare).Alga (ryska: Алга), eller Algha (kazakiska: Алға), är en stad med 15 700 invånare vid floden Ilek (en biflod till Ural) i oblastet Aqtöbe i nordvästra Kazakstan, belägen 44 kilometer söder om staden Aqtöbe (Aktiubinsk). Staden är huvudort i rajonen Alga. Alga växte fram utifrån de kemiska industrierna, med produktion av bland annat konstgödsel, som grundlades 1939. Orten fick stadsstatus 1961.

Mikroskop

Ett mikroskop (av grekiska μικϱός mikrós ’litet’ och σκόπος skópos ’som iakttager’) är ett instrument som används till att synliggöra och se på föremål som är för små för att se med blotta ögat. Tekniken att undersöka mycket små föremål med ett dylikt instrument kallas mikroskopi. Det vanligaste mikroskopet och det som uppfanns först, är det optiska mikroskopet. I de flesta skolor får elever prova på att arbeta med det. Mikroskop med synligt ljus är tillräckliga för att kunna se celler och deras uppbyggnad. För att få ännu högre upplösning och kunna studera virus använde man från 1900-talets början fotografering med ultraviolett ljus. Denna metod har dock konkurrerats ut av elektronmikroskop som ger ännu högre upplösning.

Block

Block kan avse: Block (jordart) – största kornstorleksfraktionen i en jordart Block (enkel maskin) – konstruktion som kan användas ensamt för att ändra riktning på en dragkraft Block (efternamn) – flera personer Block – en typ av choklad, se blockchoklad En bunt papper häftade efter en kant. Epiteten är många; ett block kan vara anteckningblock, ritblock, målarblock, blädderblock, skissblock, kollegieblock, spiralblock osv. Blockhus – byggnad av timmer och sten, inrättad för försvarsändamål Blockpolitik – form av flerpartisystem som till karaktären liknar ett tvåpartisystem Block (kortspel) – även kallat paks, amerikanskt kortspel uppfunnet av fysikern Phil Laurence. Kodblock – ett antal sammanhängande rader av programkoden Periodiska systemets block – område i periodiska systemet som har fått namn efter atomernas elektronskal