Sidan innehåller annonslänkar

Peruk, enhörning vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Bli en vacker enhörning i vit perukDenna vita fantastiska enhörning peruk med guldhorn är en peruk i mycket bra kvalite som kommer att förvandla dig till en vacker enhörning på nolltid. Det vita längre håret och det guldiga hornet ger en fin brytning och med lite glitter och sminkning i ansiktet kommer du vara en komplett enhörning.Ta först på dig en perukstrumpa så kan du gömma undan det håret du har idag och det kliar mindre av peruken med en perukstrumpa på huvudet. Denna vita enhörning peruk passar till alla barnkalas och högtider under året, gå som en vacker enhörning på halloween med stora vita vingar och en enhörning peruk med långt vitt hår på huvudet. 


Beställ Peruk, enhörning vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Peruk, enhörning vit inom kategorin Färgglada peruker.

Kategori: Färgglada peruker
Artikelnummer: 180010

Se även andra produkter från Färgglada peruker

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.