Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Fågel Keramik 8 cm Cinder rose

Jämför produkt Cooee - Fågel Keramik 8 cm Cinder rose online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Fågel Keramik 8 cm Cinder rose i kategorin Figurer här hos oss.

Produktinformation

Bird från Cooee Design är en dekorativ keramikfågel i matt och mjuk finish med en glaserad näbb. Finns i två storlekar.

Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa mini 9,5 cm Mörkbetsad Ek

Denna älskade Kay Bojesen Apa är en designklassiker och har varit en uppskattad present för dop och högtider i generationer.

Kay Bojesens klassiska apa, som är 9,5 cm hög, kommer nu i en mörkfärgad version. Det är en färg som är snygg, modern och elegant. Kroppen, armarna, benen och huvudet är mörkfärgade, så ekens ven skiljer sig vackert ut medan ansiktet, buken, händerna och fötterna fortfarande har ekens naturliga färg. Det skapar en vacker kontrast mellan apans enskilda delar och betonar Kay Bojesens grafiska och minimalistiska design. Elegant, och perfekt i modern inredning.

Den unika hantverksfinishen som kännetecknar Kay Bojesens produkter är tydlig i denna mörkfärgade mini-apa, där träet är huvudrollen och behandlas med ömhet och respekt. Den färgade ytan ger träet djup och liv, och de vackra hantverksdetaljerna tillsammans med den svarta färgen skapar ett exklusivt uttryck. En perfekt gåva för designälskaren som har ett antal Kay Bojesen apor och vill ha denna exklusiva version av träapan eller som doppresent eller bröllopspresent.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Drinkglas

Drinkglas från Riedel

Se alla produkter
Kittlar

Kittlar från Le Creuset

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Eva Solo

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från Sage

Se alla produkter