Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Snowy Julgran 10 cm Vit

Beställ Cooee - Snowy Julgran 10 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Snowy Julgran 10 cm Vit inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Allt julpynt behöver inte vara rött! Skapa dig en egen skog av härligt bulliga granar Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger.

Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter. .

Se gärna också

Kähler - Astro Gemini 24 cm Vit -23%

Astro Gemini 24 cm ur Astro serein skapad av den danska skulptören Malene Bjelke för Kähler. Alla stjärnteckenfigurerna är tillvekade vitt oglaserat stengods ooch det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna.

Varje Astro-skulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de egenskaper som förknippas respektive stjärntecken. För skulpturen Astro Tvillingarna är det ordet Kommunikation som kommer till uttryck i karaktärens pose. Tvillingarna är intellektets, kunskapens, skrivandets, tankarnas, karismans, föränderlighetens, nyfikenhetens, charmens och lekfullhetens stjärntecken. En person född i tvillingens tecken är också en shapeshifter, en trollkarl som kan förvandla sig själv eller omständigheterna med sina tankar.

Malene Bjelke hittat inspiration i Kählers mångåriga figurhistoria och skapat 12 olika stjärnteckenskulpturer, som på ett fint sätt för vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Vintage

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Martinex

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Victorinox

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Afroart

Se alla produkter