Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Snowy Julgran 15 cm Sand

Beställ Cooee - Snowy Julgran 15 cm Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Snowy Julgran 15 cm Sand inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Granen hör ju julen till - skapa dig en egen skog av härligt bulliga granar. Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger.

Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter. .

Se gärna också

Kähler - Astro Capricorn 25 cm Vit -23%

Astro Capricorn 25 cm, är skulptören Malene Bjelkes tolkning av Stenbockens stjärnbild. Tillverkade av vitt oglaserat stengods där det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna.

I serien hittar du de 12 olika stjärntecknen som skulpturer, varje Astro-skulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med respektive stjärntecknen. För skulpturen Astro Stenbocken är det ordet Viljestyrka. Stenbocken är ett tecken som står för tid, ansvar, regler och begränsningar. Stenbockarna sägs vara seriösa, konservativa och ambitiösa. Stenbocken har ett inre oberoende som kan ge dem framgång i både sitt personliga liv och i deras yrkesliv.

Malene Bjelke hittat inspiration i Kählers mångåriga figurhistoria och skapat 12 olika stjärnteckenskulpturer, som på vackraste sätt för vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosar

Termosar från Zwilling

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sthål

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Vintage

Se alla produkter