Sidan innehåller annonslänkar

Goo Jit Zu Groot Marvel Figur 11 cm

Beställ Goo Jit Zu Groot Marvel Figur 11 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Goo Jit Zu Groot Marvel Figur 11 cm inom kategorin Avengers Figurer.

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa liten 20 cm Teak/Limba -25%

Kay Bojesen Apa liten är 20 cm hög. Den lekfulla apan i trä är en krabat för både stora och små, och är lika fin i barnrummet som i vardagsrummet. Därför har den blivit populär att ge bort som både doppresent och bröllopspresent, eller varför inte till dig själv?

Den älskade designikonen var från början menad att användas som hängare för barnens kläder, där apans armar och ben skulle fungera som krokar för mössa och halsduk. Så blev det inte – och idag får vi glädjas åt apan som en vacker inredningsdetalj i hemmets alla rum. Apan har hängt med ända sedan 1950-talet och är här för att stanna.

Formgivaren Kay Bojesen är känd för att kunna ge liv åt trä och blev med tiden världskänd för sina trädjur, där apan med sin starka personlighet är en av hans allra mest älskade figurer.

Kay Bojesens apa är tillverkad i Danmark och varje apa är helt unik i sina färgskiftningar – men självklart alltid av den goda kvalitet som utmärker Kay Bojesen. Apan i liten storlek på 20 cm finns i tre varianter av olika färger och träslag: teak/limba, rökt ek och ek/lönn.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Gynning Design

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Marimekko

Se alla produkter
Drycker

Drycker från Aarke

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Marimekko

Se alla produkter