Westmark

Westmark - Sprayset Olja/Vinäger

Kontrollera pris

Köp nu

Elegant set från tyska Westmark med en oljeflaska och en vinägerflaska, tillverkade i högkvalitativt glas och rostfritt stål. Med flaskornas sprayfunktion doserar du exakt och jämnt fördelat den mängd du vill ha. Snygg duo att ställa fram på matbordet. Innehåll 2 x 100 ml Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.


Beställ Westmark - Sprayset Olja/Vinäger på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Sprayset Olja/Vinäger inom kategorin Flaskor OljaVinäger.

Läs mer...
Kategori: Flaskor OljaVinäger
Artikelnummer: 125204
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bartillbehör övrigt

Bartillbehör övrigt från Spek Amsterdam

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Koziol

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Egmont

Egmont kan syfta på: Egmont (drama) – ett sorgespel av Johann Wolfgang von Goethe om Lamoraal Egmont

Kärnan

Kärnan är ett torn som är den enda kvarstående byggnaden av det medeltida Helsingborgs slott.Dendrokronologisk datering har visat att Kärnan byggdes på 1310-talet, då Erik Menved var kung i Danmark. Tornet är 35 meter högt (den sammanbyggda trappturellen – trapptornet – är 38,5 meter högt) och ligger i sin tur på landborgen. Vid klart väder så kan man tydligt se Turning Torso och Öresundsbron från kikarna på Kärnans topp. Byggnaden var ursprungligen ett befäst bostadstorn med 8 våningar som förbands med varandra genom en spiraltrappa. I de nedtill 4,5 meter tjocka murarna finns i varje våning inbyggda tornkamrar som är försedda med smala skottgluggar. Tornet har varit omgivet av en ringmur.

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.