Sidan innehåller annonslänkar
Gefu

Gefu - Olimpio Vattenflaska 0,5 L

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Fyll på med vätska när du är på språng med denna smarta och snygga Olimpio vattenflaska. Den rymmer 500 ml och har en läderrem som man kan bära den i, eller fästa i ryggsäcken. Även perfekt att ha med på gymmet eller kontoret. Runt midjan på flaskan sitter en bred plastring som ger dig ett bra grepp och är skönt att hålla i. Korken är lätt att skruva på och av och är 100% tättslutande. Olimpio är gjord av robust borosilikatglas som inte avger någon smak och passar perfekt till både kalla och varma drycker. En kvalitetsprodukt från tyska Gefu och ett miljövänligt alternativ som hjälper dig hålla vätskebalansen, varje dag!


Beställ Gefu - Olimpio Vattenflaska 0,5 L på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Olimpio Vattenflaska 0,5 L inom kategorin Flaskor.

Kategori: Flaskor
Artikelnummer: 119704
Visa fler

Från kunskapsbanken

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.