Global

Global - G-90295 Midjeförkläde med ficka

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett långt och härligt förkläde. Globals förkläden är helsvarta och mycket stilrena. De är tillverkade i en polyester- och bomullsmix och är av högsta restaurangkvalitet. Materialet gör förklädena är mycket värmetåliga.


Beställ Global - G-90295 Midjeförkläde med ficka på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - G-90295 Midjeförkläde med ficka inom kategorin Förkläden matlagning.

Kategori: Förkläden matlagning
Artikelnummer: 4733
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process

Matlagning

Matlagning, omvandling av livsmedelsråvaror till mat. Ett viktigt moment i matlagning är tillredning, där maten utsätts för värme. Här finns bland andra metoderna kokning, förvällning, ångkokning, stekning, bakning, fritering och rökning. Det finns också kemiska tillredningsmetoder, som gravning och inläggning. Vid matlagning är god hygien viktigt. Detta kan exempelvis inkludera att tvätta händerna, använda förkläde och kökssnibb samt att ha långt hår uppsatt.