Xapron - Skinnförkläde Utah Rost

-28%

Jämför produkt Xapron - Skinnförkläde Utah Rost online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Xapron - Skinnförkläde Utah Rost i kategorin Förkläden matlagning här hos oss.

Produktinformation

Skinnförklädet Utah från Xapron i storlek L är handgjort i fullnarvsläder av buffel. Ett förkläde som både är hållbart och mycket bekvämt att bära.

Perfekt att använda för att skydda kläderna vid exempelvis grillning, dessutom är det fantastiskt snyggt. Förklädet har justerbara remmar så du kan anpassa det till din längd och spännet runt midjan går även det att justera i några steg.

Detta snygga förklädet har också en ögla som kökshandduken kan hängas i, hur praktiskt som helst. Handgjort i Waalwijk, Nederländerna.

Fullnarvsläder kallar man den del som skurits ut i ett och som har en intakt yta. Det är ett otroligt hållbart material som både är flexibelt och vattentätt. .

Se gärna också

Svanefors - Mumin Vinter Förkläde 70 x 90 cm Blå

Ett jättefint julförkläde med muminmotiv från Svanefors Vinterserie. Ett härligt förkläde med Mumin tryck från Tove Janssons underbara sagor om Muminfamiljen. Svanefors serie Vinter är en kollektion med motiv av Mumin. Förklädet mäter 70 x 90 cm och har ett band runt nacke och midja som gör det enkelt att justera storleken med. Förklädet är likt övriga muminprodukter i Vinterserien tillverkat i kraftig bomullsväv som tål att tvättas om och om igen för att hålla det fin länge. Kombinera gärna förklädet med muminmotiv med det liknande förklädet avsett för barn eller någon annan produkt från Svanefors serie Vinter. Samtliga köksprodukter i kollektionen av kökstextilier har matchande motiv av olika muminfigurer i vintermiljö.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Matlagning

Matlagning, omvandling av livsmedelsråvaror till mat. Ett viktigt moment i matlagning är tillredning, där maten utsätts för värme. Här finns bland andra metoderna kokning, förvällning, ångkokning, stekning, bakning, fritering och rökning. Det finns också kemiska tillredningsmetoder, som gravning och inläggning. Vid matlagning är god hygien viktigt. Detta kan exempelvis inkludera att tvätta händerna, använda förkläde och kökssnibb samt att ha långt hår uppsatt.