Gefu - Aware Nätpåse Medium 3-pack

Beställ Gefu - Aware Nätpåse Medium 3-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Aware Nätpåse Medium 3-pack inom kategorin Förvaring Mat Livsmedel.

Produktinformation

Nätpåsar från tyska Gefu att förvara frukt och grönsaker i. Praktisk att ta med till butiken när du ska handla! Bra att även använda till förvaring i t.ex

kylskåpet därhemma. Påsen dras åt med en dragsko och klarar en vikt på ca.

3 kg. Kan tvättas i maskin i 30 °C.

Se gärna också

Martinex - Orkide Termosmugg 8x20,5x8 cm

Termosmugg i rostfritt stål med ett blominspirerat Muminmotiv med en volym på 45 cl från Martinex.

Ta med din favoritdryck när du ska ut på äventyr eller upptäcksfärd och håll den på den perfekta temperaturen – vare sig det är varm choklad eller iskall saft – med denna praktiska termosmugg i rostfritt stål från finska Martinex. Termosen håller dryck kall i upp till 7 timmar och varm dryck varm under 2-3 timmar, och det täta locket är tillverkat i högkvalitativ BPA-fri plast och gör muggen enkel att båda hälla upp och dricka direkt ur. Termosmuggen har en ljus och vacker design med ett blominspirerat Muminmotiv föreställandes Mumintrollet, Snusmumriken, Lilla My och Hemulen som förundrat njuter av naturen och de enorma orkidéernas skönhet i lugn harmoni. Termosmuggen har en volym på 45 cl och för rengöring rekommenderas handdisk.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring Mat Livsmedel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smörknivar

Smörknivar från Sabre

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Rörstrand

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Vintage

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från NÄROKÄLLAN

Se alla produkter