Fritös

5 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Fritös, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Fritös. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Fritös går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Fritös

Hitta produkter inom kategorin Fritös till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Fritös.

Fritös är ett köksredskap för att fritera mat. Det finns två vanliga typer: Den äldre fritösen där rikligt med olja hettas upp och en nyare varmluftsfritös som använder sig av varm luft och inte kräver olja. I den klassiska fritösen sänks en korg av metall ner i ett tråg av olja som håller en temperatur på 140-200 °C. I varmluftsfritösen skjuts ofta korgen in vågrätt i apparaten. Mycket het luft omringar livsmedlet som blir krispigt. Det är inte nödvändigt att använda olja i den, men man kan använda lite olja för att exempelvis förhöja smaken.Fritöser är vanliga i restaurangkök men finns även i mindre format för hemmabruk. Felaktigt hanterade utgör de en säkerhetsrisk, eftersom olja lätt fattar eld. Ordet fritös är belagt i svenska språket från år 1954.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Hamilton Beach - Hamilton Beach Digital Airfryer 5 L