Sidan innehåller annonslänkar
Gefu

Gefu - Baseline Stekgaffel Rostfri

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Stekgaffel ur Gefus rostfria köksserie Baseline, perfekt då du ska skära upp kött eller fisk som tillagats. Gaffeln har en hake så att du kan hänga upp den då den inte används. I Baseline-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål. Tål diskmaskin. 5 års garanti.


Jämför produkt Gefu - Baseline Stekgaffel Rostfri online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Baseline Stekgaffel Rostfri i kategorin Gafflar redskap här hos oss.

Kategori: Gafflar redskap
Artikelnummer: 113515

Från kunskapsbanken

Redskap

Redskap (ett don varmed man reder/utreder/bereder något) är ett samlingsord för olika slags hjälpmedel som används för att utföra växlande arbeten. Ett redskap kan vara handredskap eller t.ex. jordbruksredskap. En snävare definition är ett föremål som möjliggör eller underlättar en praktisk arbetsuppgift. Redskap är även olika föremål eller hjälpmedel i idrott och gymnastik. I ett sociokulturellt perspektiv är redskap en resurs som människor använder för att förstå och handla i sin omvärld. Begrepp och diskurser hjälper oss människor att tänka och kommunicera.