Sidan innehåller annonslänkar
Gense

Gense - SÅLD Hummergafflar 4 st

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

4 st hummergafflar i stål, Gense. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Gense - SÅLD Hummergafflar 4 st online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gense - SÅLD Hummergafflar 4 st i kategorin Gafflar redskap här hos oss.

Kategori: Gafflar redskap
Artikelnummer: 124175

Från kunskapsbanken

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.

Redskap

Redskap (ett don varmed man reder/utreder/bereder något) är ett samlingsord för olika slags hjälpmedel som används för att utföra växlande arbeten. Ett redskap kan vara handredskap eller t.ex. jordbruksredskap. En snävare definition är ett föremål som möjliggör eller underlättar en praktisk arbetsuppgift. Redskap är även olika föremål eller hjälpmedel i idrott och gymnastik. I ett sociokulturellt perspektiv är redskap en resurs som människor använder för att förstå och handla i sin omvärld. Begrepp och diskurser hjälper oss människor att tänka och kommunicera.