Wilfa

Wilfa - Glassmaskin Vanilla 2.5L ICM1S-250

4990 kr 3490 kr-30%
Kontrollera pris

Köp nu

Gör egen glass på en timme med Wilfa Vanilla glassmaskin! Skapa fantasifulla smaker, eller gör en klassiskt god vaniljglass med äkta vanilj.

Med Wilfa Vanilla skapar du hemlagad glass enkelt och smidigt, bara lägg i de ingredienser du vill, starta maskinen och inom 60 minuter är det klart! Det transparenta locket har en öppning, vilket möjliggör att det är lätt att tillsätta tillbehör under tiden som maskinen arbetar. Lägg i klassiska smaker som nötter eller bär, maxat med kakdeg, kakbitar och choklad á la Ben & Jerrys, eller gå all in och testa med lösgodis. Bara fantasin sätter gränser.

Den har en helautomatisk kompressor, som gör att glassen fryser under omrörning. Det behövs därför ingen förfrysning. Den är också lätt att rengöra, alla löstagbara delar kan diskas i maskin. Den snygga designen i rostfritt stål gör att maskinen ser fin ut i köket, och på ovansidan sitter en LCD-display med en digital timer. Där kan du också välja mellan tre olika program.

När glassen är färdigtillverkad så håller maskinen glassen fryst i ytterligare 60 minuter, klockrent!

- Tillverkar 2,5L god glass
- Skål i rostfritt stål
- Slimmad design
- 3 program
- Färdig glass inom 1 timme
- Kompressor fryser ingredienserna under blandning
- 5 års garanti

3 olika program
- ICE CREAM standardtid 60 minuter. I det här läget blandas och fryses ingredienserna samtidigt.
- COOLING ONLY standardtid 60 minuter. Driften är liknande som i glassläget, men utan omrörningsfunktionen.
- MIXING ONLY standardtid 10 minuter. Driften är liknande som i glassläget, men utan frysfunktionen.


Beställ Wilfa - Glassmaskin Vanilla 2.5L ICM1S-250 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wilfa - Glassmaskin Vanilla 2.5L ICM1S-250 inom kategorin Glassmaskiner.

Läs mer...
Kategori: Glassmaskiner
Artikelnummer: 130450
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Kosta Boda

Se alla produkter
Hackare

Hackare från KitchenAid

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.

Day

Day kan syfta på: Day (auktor) – ett auktorsnamn för Francis Day

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.

Hackare

Hackare (engelska och alternativt: hacker) beskriver en person inom datorvärlden med tre olika betydelser. Vanligen syftar den på en hängiven och tekniskt vetgirig datorentusiast. Termen skiljer sig då från crackare, som arbetar med att ta sig förbi datorrelaterade säkerhetssystem. Ordet är ursprungligen studentjargong men har med datorteknikens spridning fått vidare användning.