Cervera X Mumin - Mumin Glöggmugg 2022 18 cl 4-pack

Jämför produkt Cervera X Mumin - Mumin Glöggmugg 2022 18 cl 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cervera X Mumin - Mumin Glöggmugg 2022 18 cl 4-pack i kategorin Glögg här hos oss.

Produktinformation

Mumin glöggmuggar 2022 i 4-pack, en efterlängtad favorit är nu tillbaka!Glasmuggarna har fyra olika motiv, Lilla My, Snorkfröken, Muminmamman och Muminpappan samt Stinky och Mumintrollet stoltserar vinterklädda på var sin mugg Muggen är tillverkat i tåligt borosilikatglas och har ett handtag att hålla i så man inte bränner händerna på den varma drycken.

Glaset är perfekt att använda som glöggmugg, men funkar också utmärkt till espresso eller andra drycker. Låt Mumin glöggmugg förgylla tillvaron, extra härliga i juletid, men fina att använda året om.Mumin x Cervera Glöggmuggar säljs exklusivt på Cervera och levereras i 4-pack i en fin presentförpackning. .

Se gärna också

Design House Stockholm - Elsa Beskow Glöggmugg Tomtemor/Tomtefar 2-pack -39%

Låt den varma glöggen serveras i de här fina glöggmuggarna från Design House Stockholm i vinter. I en tid för värmande dryck och magiska stunder passar dessa glöggmuggar som handen i handsken med motiv från Elsa Beskows berättelser, illustrerade av Christina Kippel.

Elsa Beskow-kollektionen finns i flera delar och kan gärna kombineras för en enhetlig upplevelse!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sous Vide

Sous Vide från Steba

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Littlephant

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Frederik Bagger

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Denby

Se alla produkter