Sidan innehåller annonslänkar
Vintage

Vintage - Ugnsform Nilsjohan

Kontrollera pris

Köp nu

Ugnsform i glas med kopparhölje formgiven av Rolf Sinnemark från Nils Johan.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Vintage - Ugnsform Nilsjohan på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - Ugnsform Nilsjohan inom kategorin Gratäng-Pajformar.

Läs mer...
Kategori: Gratäng-Pajformar
Artikelnummer: 140987
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Julbelysning

Julbelysning från Georg Jensen

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Ariete

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Kaffebryggare

En kaffebryggare är en hushållsmaskin som bereder kaffe. Typiskt består det av en kanna, en värmeplatta och en vattenbehållare med uppvärmningsanordning. Vattnet hettas upp och får droppa över det malda kaffet som ligger i ett kaffefilter som placerats över kannan. Det färdiga kaffet rinner ner i kannan i väntan på servering. Kaffebryggare är vanliga på kontor, ofta då i form av större automater som kan tillreda många sorters drycker. Ibland används även ordet "kaffemaskin" om kaffebryggare, detta är inte lika vanligt, men lika korrekt, även om "kaffemaskin" ofta används som ett samlingsnamn för alla typer av apparater som framställer kaffedrycker.[källa behövs]