Greta Gris

8 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Greta Gris så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Greta Gris så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Greta Gris

Hitta produkter inom kategorin Greta Gris till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Greta Gris.

Kvinnonamnet Greta eller Gretha är en kortform av det grekiska namnet Margareta, ursprungligen Margarita, som är bildat av ett persiskt ord som betyder pärla. Det äldsta belägget i Sverige är från år 1309.De första årtiondena av 1900-talet var Greta mycket populärt. Det är fortfarande ett av de 100 vanligaste förnamnen räknat på hela befolkningen. Sedan 1990 har populariteten ökat kraftigt.[källa behövs]Den 31 december 2014 fanns det totalt 12 359 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Greta eller Gretha, varav 5 345 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag: 20 juli, (1986-1992: 13 mars)

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Greta Gris, Vattenflaska