Sidan innehåller annonslänkar
Global

Global - GTF-001 Stekkniv smidd

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GTF-001 från Global Classic är en liten stekkniv smidd ur ett stycke, som även fungerar för att dela mindre grönsaker och frukter. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!


Beställ Global - GTF-001 Stekkniv smidd på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - GTF-001 Stekkniv smidd inom kategorin Grillbestickset.

Kategori: Grillbestickset
Artikelnummer: 11944
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process