Xantia - Gourmé Grillknivset Aprilia 4 pack

-30%

Beställ Xantia - Gourmé Grillknivset Aprilia 4 pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Xantia - Gourmé Grillknivset Aprilia 4 pack inom kategorin Grillbestickset.

Produktinformation

Grillknivset Aprilia från Xantia är ett set på fyra riktigt vassa grillknivar tillverkade i rostfritt stål och med ett elegant autentiskt utseende mycket tack vare handtagens form. Handtagen som är tillverkade i brun bakelit, är greppvänliga och har en behaglig form ligger bra i handen.

Se gärna också

Global - G-13 Stekgaffel böjd

En rejäl stekgaffel som håller stora köttstycken på plats vid tranchering. I Globals sortiment finns även diverse verktyg så som kockpincetter, paletter och stekspadar. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas alla redskap av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaften är fyllda med sjösand för att ge ett perfekt balanserad redskap, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globals redskap snabbt favoriter i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna.

Läs mer

Från kunskapsbanken

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.