Sidan innehåller annonslänkar

Cobb - Supreme Grillplatta

Jämför produkt Cobb - Supreme Grillplatta online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cobb - Supreme Grillplatta i kategorin Grillpannor här hos oss.

Se gärna också

Satake - Outdoor Grillplatta & Stekbord -25%

Ett kombinerat stekbord och grillplatta i gjutjärn från Satake.

Ett multifunktionellt vändbart stekbord som kan användas på alla sorters värmekällor. Använd grillplattan på grillen eller direkt på öppen eld, eller använd stekbordet eller grillplattan inomhus på en traditionell spis. Dessutom fungerar den på gasspisar och induktionshällar.

Den ena sidan på den mycket användbara gjutjärnsplattan är försedd med grillränder som ger grönsakerna och köttbiten både ett snyggt grillmönster samtidigt som råvaran lyfts upp från stekytan och ger en perfekt tillagning.

Den andra sidan är platt och är perfekt för att göra till exempel smashburgers eller steka mjukare råvaror som fiskfiléer, svamp, grönsaker. Dessa fastnar annars lätt på grillgallret eller trillar ner i grillkolen genom grillgallret. Stekbordet är också utmärkt för riktigt stora köttbitar.
Dessutom har den flata ytan en liten avrinningsyta för fett och annan vätska. Med en avrinningsyta för vätska riskerar man inte heller att "koka" råvaran i köttsafter.

Satake Outdoor Grillplatta & Stekbord är tillverkat i rejält gjutjärn och är 42 cm långt och 23 cm brett. Stekbordet väger 2,5 kilo och är försett med två handtag för att smidigt kunna hantera grillplattan.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Le Creuset

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Cuisinart

Se alla produkter
Krukor

Krukor från House Doctor

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Åry Home

Se alla produkter