Sidan innehåller annonslänkar
Gefu

Gefu - BBQ Grillställ Kycklinglår

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med denna praktiska kycklinglårhållare grillar du lätt upp till tolv välkryddade kycklinglår eller vingar. Du behöver inte passa på samma vis och springa till grillen och vända på dem hela tiden. Den innovativa grillassistenten är gjord av diskmaskinssäkert, högkvalitativt rostfritt stål och kan vikas efter användning för kompakt förvaring efter rengöring.


Jämför produkt Gefu - BBQ Grillställ Kycklinglår online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - BBQ Grillställ Kycklinglår i kategorin Grillpannor här hos oss.

Kategori: Grillpannor
Artikelnummer: 124731
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bränsle

Ett bränsle är en substans som genom förbränning eller annan process kan omvandlas så att användbar energi frigörs. Den vanligaste processen är förbränning, men den kan också vara en annan kemisk reaktion eller en kärnreaktion, såsom fission eller fusion. För att ett bränsle ska vara användbart måste energin kunna utnyttjas på ett ekonomiskt och tekniskt möjligt sätt. Energin i ett bränsle måste även kunna lagras under en för ändamålet rimlig tid, och ofta måste energin även produceras så att den kan omvandlas till arbete. Bränslen kan bland annat användas för byggnadsuppvärmning, matlagning, elektricitetsproduktion och som drivmedel.